خواب سالمندان

خواب سالمندان:روی هم رفته هر چه پا به سن می گذاریم اختلال خواب برای ما شدید تر و

خواب سالمندان:روی هم رفته هر چه پا به سن می گذاریم اختلال خواب برای ما شدید تر و مکررتر می شود. پس از چهل  سالگی بدن بیشتر حالت واتا پیدا می کند و سالمندان و مسن تر ها بدخواب می شوند و به سختی بر  رو تشک و تختخواب خود بخواب می روند .زیرا اختلالات واتا که به ان رسیدگی نشده است شدیدتر می شود.از همه ی اینها مهمتر مسن تر ها باید بیش از سایر گروه های سنی توجه داشته باشند که خواب شب بستگی به فعالیت روز دارد.اگر به طور سالم در طی روز خسته  شوید بدن شما در شب به خودی خود تعادل فیزیولوژیایی مورد نیاز خود  را تامین می کند. در  شرایط مطلوب نیازی به مصرف دارو نیست.اشخاص سالمند اغلب دارئهای مختلفی استفاده می کنن.اما داروها حتی اگر در مدت کوتاه مدت به خواب کمک کنند در بلند مدت اختلالی در ان بوجود می اورند. به همین دلیل مصرف  دارو باید به حدالقل  برسد و از خوردن قرص های خواب اور صرف نظر کرد.

خواب سالمندان

خواب سالمندان

وقتی سن افزایش می یابد عملکرد مزاج اغلب خراب می  شود و معنای ان این است که داروها مدت بیشتری در بدن باقی می ماند. یعنی هر چه را مصرف می کنید مدت بیشتری در بدن  شما می ماند. دارو های خواب اور و سایر  دارو ها اغلب روی اشخاص جوانتر  و سالم ازمایش می شوند.و از ان گذشته اغلب این ازمایشها را  شرکت های  سازنده دارو انجام می دهد.به همین دلیل  افراد سالمند باید  داروی کمتری نسبت به افراد جوانتر مصرف کند.از  سوی  دیگر  رابطه نزدیکی میان خواب و افسردگی وجود دارد.بررسی های به عمل امده نشان می دهد که وقتی مصرف دارو خواب اور و سایر  داروها کاهش می یابد ناراحتی های  ناشی از کهولت تخفیف پیدا می کند.

خواب سالمندان

اگر  شخص سالمندی بخواهد بخواب بهتر برسد، بهترین کاری که می تواند بکند این است که  هنگام خواب یک لیوان شیر گرم و یک قاشق  عسل بخورد که  از این رو واتا تاثیر بسیار مطلوب تری باقی می گذارد. نوشیدن اب نیز به مقدار زیاد به خواب کمک می کند.کمبود اب در بدن در سنین کهولت بسیار  زیان اور است.

خواب سالمدان و افراد مسن

خواب سالمدان و افراد مسن

در  ضمن به خاطر داشته باشید که واتا  به شدت به صدا های بلند و نور های روشن  حساس است.این تمایل ها با افزایش سن بیشتر می شود، به خصوص اگر کسی از نوع واتا  باشد بیشتر تحت تاثیر این عمل قرار می گیرد.به همین دلیل اتاق خواب باید تا حد امکان تاریک و بی  سر وصدا باشد. گاه بی انکه بدانید و متوجه باشید حتی نوری که ا ز لا به لای پرده ها  یا از روزنه زیر در  به درون اتاق می تابد می تواند  در  زمان واتا در اویل  صبح واکنش بیداری را ایجاد کند.و شما را از تشک و تختخواب  بیرون بکشد

Pin It

ثبت دیدگاه